Noe gikk galt

Du kan forsøke å laste inn siden på nytt. Om feilen vedvarer kan du ta kontakt med oss på post@boldbooks.no.

Feilkode 418

“I skyggen av Viggo” - Ny bok om Baneheiasaken kommer ut på eget forlag

Sist oppdatert for 2 år siden

Ingen kjenner Baneheiasaken bedre enn tidligere Dagbladet-journalist Eivind Pedersen. Han har hatt tilgang til lukkede rom og fått fortrolighet hos sakens aktører og vært tett på Viggo Kristiansens støttegruppe. Nå gir han ut bok, “I skyggen av Viggo”, på eget forlag, og vi er stolte over at forfatteren har brukt fagpersonene på vår plattform. 

Uskyldig dømt

Det er 22 år siden to jenter ble meldt savnet i Kristiansand og funnet seksuelt misbrukt og drept i Baneheia to dager senere. Jan Helge Andersen og Viggo Kristiansen ble dømt for handlingene i saken som rystet hele Norge. Jan Helge Andersen innrømmet skyld, men Viggo Kristiansen har hele tiden hevdet sin uskyld. 

Tidligere journalist Eivind Pedersen har fulgt saken siden 2000 fram til den dramatiske løslatelsen av Viggo kristiansen. Han har fått innsyn i dokumentasjon som viser at Viggo Kristiansen ble uskyldig dømt.

“”I skyggen av Viggo” er historien om grove feil begått av politiet, domstolene, sakkyndige, advokater, pårørende - og ikke minst Gjennopptakelseskommisjonen. Det var mange enkeltpersoner som var med å skape tidenes justismord,” skriver forfatteren. 

Baneheiasaken gjenopptatt

Syv ganger ba Viggo Kristiansen om ny rettsbehandling før saken ble gjenopptatt. Den nye boka om Baneheiasaken, “I skyggen av Viggo”, forteller om kampen for frifinnelse og historier som aldri før har blitt fortalt. 

Boka blir viktig i oppgjøret som kommer og informasjonen boka inneholder har allerede fått store oppslag i bl.a. TV2. 

Les mer om boka og kjøp den på forhåndssalg her. 

Har du en bokidé? Test ideen din hos en redaktør og få hjelp med idéutvikling.






 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

BoldBooks Logo
ALLi Partner Member
Ikon
Ikon
Ikon
Ikon
© BoldBooks 2024