Noe gikk galt

Du kan forsøke å laste inn siden på nytt. Om feilen vedvarer kan du ta kontakt med oss på post@boldbooks.no.

Feilkode 418

Fagbokforfattere: Nå kan din bok bli et digitalt læreverk

Sist oppdatert for 25 dager siden

26. juni 2024: 
BoldBooks formidler nå en løsning hvor forfattere av fagbøker, oppslagsverk og lærebøker raskt og enkelt kan få laget en abonnementsbasert digital versjon av boka. 

Boka blir som et eget (tilgangsbasert) nettsted, hvor utgiveren kan berike teksten med bl.a. quiz, podcast og videoer, samt følge med på framdriften til studenter og øvrige leserne. 

Boka kan enkelt oppdateres, og abonnentene får umiddelbart tilgang til ny versjon. 

Brukerne kan lese boka på alle enheter som telefon, nettbrett og PC, og kan bruke den integrerte AI-assistenten til å finne og få forklart innhold.

Gå til tjenesten Digitale læreverk for mer informasjon og bestilling. Det vil lønne seg å bestille tjenesten via BoldBooks.

Hva innebærer et digitalt læreverk

Fagbokportalen passer for forfattere som ønsker en digital tilstedeværelse og ønsker å gi ut boka selv: 

  • Ta eierskap til ditt eget innhold. Behold rettighetene til din bok. 
  • Tjen penger på din bok. Selg boka di som et abonnement. Fagbokportalens nettbutikk ordner håndtering av brukere og betalinger. 
  • Kjenn leserne dine og deres lesevaner. 
  • Enkelt å oppdatere boka rett fra Word. 
  • Lag tilpassede versjoner av boka di rettet mot ulike målgrupper. Nå nye målgrupper ved kun å gjøre små endringer i boka. 
  • Å tilby boka som en webversjon gir mange muligheter for brukervennlige funksjoner for leserne. Fagbokportalen har funksjonalitet for søk, utmerkinger, merknader, bokmerker og mye mer. 
  • AI-assistenten gir svar fra kun din bok og eventuelle andre kilder du har godkjent. 
  • Fagbokportalen har en innebygd "quiz-funksjon" hvor du kan legge inn “multiple choice” for å gi leserne ekstra læring.

Lansering 5. september 2024

Løsningen digitale læreverk lanseres offentlig via et webinar torsdag 5. september kl 11-12.

Elin Ørjasæter er gjest og vil dele sin erfaring med å gjøre boka Bedre Ledelse til et digitalt læreverk og ha lesere som abonnerer på boka. 

Mer info om webinaret finner du i arrangementsoversikten. Abonner også på nyhetsbrevet vårt (se nederst på alle nettsider) for oppdatering/påminnelse om dette og andre arrangementer.

 

Se også omtale i nettavisen Shifter: BoldBooks utvider tilbudet mot fagbokmarkedet

Shifter: BoldBooks utvider tilbudet mot fagbokmarkedet

 

Gå til tjenesten Digitale læreverk for mer informasjon og bestilling. Det vil lønne seg å bestille tjenesten via BoldBooks.

Trenger du en generell innføring i hvordan du kan gi ut din egen bok kan starte med å booke et gratis rådgivningsmøte med BoldBooks her. 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

BoldBooks Logo
ALLi Partner Member
Ikon
Ikon
Ikon
Ikon
© BoldBooks 2024